Skadecenter

Hvad er Mitsubishi Skadeservice?

Mitsubishi Skadeservice er et gratis og uforpligtende tilbud til alle Mitsubishi ejere. Hvis du kommer ud for et trafikuheld, hvor din Mitsubishi bliver skadet, så sikrer vi, at din bil altid bliver repareret på et autoriseret Mitsubishi værksted. Er din Mitsubishi så trafikskadet, at den ikke kan køre videre, henter vi den gratis fra uheldsstedet.

Ring til Mitsubishi vejhjælp hele døgnet på tlf. 33 32 70 00

Erstatningsbil – det er også gratis!

Mens din bil bliver repareret, bliver du efter behov tilbudt en gratis lånebil. Hvis du kører mere end 50 km om dagen, skal du betale en lille smule, dette aftales med forhandleren.

Hvorfor tilbyder Mitsubishi denne service til dig?

Vi vil gerne sikre os, at din Mitsubishi repareres af personale, der kender Mitsubishi helt ned til mindste møtrik. Samtidig er du sikker på, at din bil repareres af Mitsubishi uddannet personale med originale Mitsubishi reservedele, og dermed overholder garantiforskrifterne. Så er du også sikker på, at bilen er som fabrikken har tiltænkt det efter reparationen.

Lover forsikringsselskaberne da ikke det samme ?

Faktisk tilbyder en del forsikringsselskaber de samme ydelser, bare du får udbedret skaden på forsikringsselskabets skadecenter. Dette medfører, at din Mitsubishi bliver repareret af reparatører, som ikke har det særlige Mitsubishi produktkendskab, som kun kan opnås ved dagligt arbejde med Mitsubishi biler og løbende deltagelse i Mitsubishis uddannelsesprogram. 

Hvad gør jeg hvis skaden er sket?

Det eneste du skal gøre er at henvende dig til Mitsubishi Roskilde. Herefter klarer vi kontakt til forsikringsselskab, taksator og sørger naturligvis for, at din Mitsubishi bliver repareret efter fabrikkens retningslinier.

Kontakt medarbejder